Eprori i Nësisë Speciale “ROSU” përdor forcen fizike ndaj vëllaut të Presidentit të Kosovës Hashim Thaqi

Burime brenda Policisë së Kosovës bëjnë të ditur se Eprori i Njesisë Speciale “ROSU” Rreshter Burim Bilalli ka arrestuar vëllaun e Presidentit të Kosovës Hashim Thaqi duke përdorur forcë brutale. Mesohet se personi i arrrstuar Gani Thaqi nuk iu kishte bindur urdherave të patrollës së “ROSU” madje ky i fundit kishte filluar ti kercënoi, fyej e ofendoj operatoret e Njësisë Speciale të Polocisë së Kosovës “ROSU” deri sa mësohet se eprori i kësaj njesie Rreshtet Burim Bilalli e kishte kryer arrestimin personalisht dhe me ketë rast i kishte shkaktuar lendime trupore të konsiderushme .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here