Grup i strukturuar kriminal i qujtur “Klasa jonë” në rrjetin social facebuk!!!

Policia e Kosovës është duke hetuar një grup të strukturuar kriminal me emrin “Klasa jonë” të cilet kan caktuar edhe qeveri të përkohëshme, e ku disa gjinden në Mërgatë e disa në Kosovë. Do i jepim disa detaje në caktimin e pozitave te këtij grupi kriminal nga Aferdita Xani me vendqendrim në Suedi.
Alban Bajraktari – Minister i Mbrojtejes,
Burim Bilalli – Minister i Brendeshem,
Lirije Bylykbashi-krasniqi ministre e Diaspores,
Mimoza Maloku-Kuqi – Ministre e Shendetësisë,
Linda – Ministre e Kultures,
Driton Ujkani- Minister i Transportit dhe i Telekomit,
Bashkim Pllana – Minister i Ekonomis,
Blerim Zeneli – Zyrtar i lart në Ministrin e Shendetesis,
Nushi Bajrami – Minister i drejtesis,
Besim Neziri – Drejtor i QKUK-së,
Burim Fazliu – Drejtor i Odes Ekonomike, ej etj,
Të gjithë këta përsona pritet të marrin mandatin pasi të kaloj pandemia ” covid-19″ shpresa e veteme per këtë popull.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here