The Boss verhuist definitief naar België vanaf 2021

In een gezamenlijk persbericht met EMI/Sony music laat Amerikaanse rocklegende Bruce Springsteen (70) weten dat hij zijn ranch in New Jersey inruilt voor een stoeterij in Belgisch Limburg.
“Covid-19 stuurt de timing behoorlijk in de war”, aldus de zanger, “maar ten laatste in maart 2021 verhuizen mijn echtgenote Patti en ikzelf naar België. We vervoegen onze dochter Jessica die zich in Europa al enkele jaren toelegt op een professionele carrière in de paardensport. Onze zonen Evan en Sam hebben hun eigen beroepsbezigheden en blijven in de VS wonen.”
Het bericht werd ons bevestigd door Mario Borremans, burgemeester van Heusden-Zolder: “Het klopt dat de heer Springsteen in januari van dit jaar een onroerend goed met bijhorende gronden heeft verworven. Als Limburgers zijn wij trots om een artiest van zijn kaliber onder onze nieuwe inwoners te mogen verwelkomen. Vanaf volgend jaar wordt een gepersonaliseerd inburgeringstraject gestart.”
Springsteen gaf nog te kennen het Amerikaans staatsburgerschzp te willen behouden. De komende 12 maanden zijn er alvast geen tourplannen. Een en ander heeft te maken met de COVID-19 crisis en de verhuisbezigheden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here