FERRNIQI FULI eshte gjetur e vdekur

Drejtoresha e shkolles Janaq kilica Fereniqi Fuli esht gjetur mengjesin e sotem e varur ne oborrin e saj te pasme,nga familjaret e saj. Ata thone se ajo kishte kohe qe vuante nga depresioni dhe nje bisede me nje nxenes e beri ate te ndihej keq nje nate me pare. Askush nuk e besonte se ngjarjet do te kishin keto rrjedhoja